ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΙΝΟΧ ΣΙΔΕΡΟ PLEXIGLASS

  • slide4
  • slide2

Κατασκευές Σιδήρου

Σε εμάς θα βρείτε μια ευρεία σειρά από εφαρμογές (κάγκελα πολλών τύπων, γκαραζόπορτες συρόμενες και ρολού,στέγαστρα, ειδικές κατασκευές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου κ.α.).

Διαθέτουμε έναν μεγάλο κατάλογο από σχέδια που μεταξύ τους, σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας καλύπτει. Η εμπειρία, το μεράκι αλλά και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας δεν γνωρίζουν περιορισμούς. Έλατε να δώσουμε ζωή στο πλέον διαχρονικό μέταλλο. Το σίδερο έχει την δική του έντονη γοητεία και προσωπικότητα. Προσθέστε το δικό σας στυλ και απολαύστε μια μοναδική σιδερένια δημιουργία, με όλες σας τις αισθήσεις.

Ελαφρύ, ανθεκτικό και κατάλληλο για μια ευρεία σειρά από εφαρμογές, το αλουμίνιο είναι το υλικό που χρησιμοποιούμε σε πολλές ειδικές κατασκευές. Μεταξύ τους συγκαταλέγονται, τα σύνθετα φύλλα αλουμινίου (J-Bond της εταιρίας Alumil) με γέμιση πολυαιθυλένιου για εξωτερικές επικαλύψεις κτιρίων σε πολλές διαστάσεις και χρώματα, καθώς και συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών για όλους τους τύπους πάνελ. Η εταιρία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση συστημάτων σε υπαίθρια πάρκα, κεραμοσκεπές κατοικιών, επίπεδες στέγες κτιρίων, πέργκολες και σε κάθε άλλο χώρο που είναι κατάλληλος για την ανάπτυξη φωτοβολταϊκών. Το αλουμίνιο είναι ένα ανθεκτικό υλικό στις εναλλαγές θερμοκρασίας με μεγάλη αντοχή και απεριόριστες δυνατότητες εφαρμογών.

Αξιοποιώντας το, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε πρακτικές λύσεις για κάθε σας ανάγκη.

Φόρμα Ζήτησης Προσφοράς


Στοιχεία Επικοινωνίας
Όνομα (*)
Please let us know your name.
Επώνυμο (*)
Invalid Input
Τηλέφωνο (*)
Invalid Input
Φαξ
Invalid Input
Email (*)
Please let us know your email address.
Περιοχή
Invalid Input
Διεύθυνση
Invalid Input
Μεταφόρτωση Κατόψεων*
Κάτοψη 1
Invalid Input
Κάτοψη 2
Invalid Input
Κάτοψη 3
Invalid Input
Μεταφόρτωση Φωτογραφιών*
Φωτογραφία 1
Invalid Input
Φωτογραφία 2
Invalid Input
Φωτογραφία 3
Invalid Input
*Δεκτά γίνονται τα αρχεία με κατάληξη .jpeg, .png, .tif, .pdf και .zip
Μήνυμα (*)
Please let us know your message.
Invalid Input

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

somfy        akzo        roto        neokem        hoppe        roto